Sofie Bjerring


Jeg er født i 1979 og er uddannet arkitekt.

Jeg har et byliv (som tekstforfatter på en tegnestue i København)og et landliv (her på Tranehøj). Tilsammen er det et bland-liv med én tid til at arbejde med hovedet ved computeren og én til et virke, som kræver kroppen, når der er ukrudt at kratte eller andre praktiske gøremål.

Det at bo på Tranehøj handler for mig også om Bland liv! Her er altid nogen, der kan give en hånd, eller har brug for en. Endnu er det nyt, men det føles meningsfyldt og som en naturlig vej at læne sig.

Jeg er solgt til landskabet og køkkenhaven og møllen der snurrer, og dét at der altid er liv et eller andet, andet sted i huset, end der hvor man selv er.

Jeg er på Tranehøj gået i havelære. Det at sætte frø i jorden og gennem fælles indsats, og held med sol og regn, at se det vokse og gro, er en stor glæde.

Alexander og jeg kender hinanden fra Københavns Fødevarefællesskab. Denne ”jumbojet, der bliver bygget i luften” har været en lære i det, at indgå i et forpligtende og alligevel åbent fællesskabs potentiale som modstandshandling. Den elendige reduktion af alt som rører - og ikke rører - sig på denne jord, til varer og et spørgsmål om hvorvidt ”det kan svare sig”, skal have en modvægt: Ved at vi insisterer på at omgås mildt, frit og venligt med folk, fæ og den blå/grønne klode.

mail:
mobil: 6167 9070

Tilbage

kollektivet Tranehøj

Sofie på tur