Torben Vosbein


Med en fortid som universitetsstuderende, græsrodsaktivist, ungdomsklubpædagog og efterskolelærer er jeg nu selvlært mediearbejder.


Har arbejdet med lyd-dias, video og film om verden i Syd siden 1984. Skaffer film hjem til distribution i Danmark og producerer undervisningsmaterialer - når der er penge til det.

Har rejst en hel del i Europa, Afrika og Latinamerika og har boet et år i Namibia sammen med min viv, Gitte og vores søn Aslak, som også bor her på Tranehøj.
Bruger en del tid på at holde mig orienteret om politiske og kulturelle forhold rundt omkring på kloden.

Jeg er født i 1948 og har boet i kollektiv i flere omgange, men også alene og i parforhold - foretrækker klart kollektivet.
Det daglige fællesskab giver hverdagslivet en hel anden dimension, samtidig med at det rummer muligheden for at opbygge fælles resourcer.

Har boet på Tranehøj siden 1998. Boede tidligere mange år i Københavns centrum, men trives fint ved at være blevet landbo, selvom jeg skal bruge en del tid på transport til og fra København (toget er godt til avislæsning).
Specielt nyder jeg muligheden for at kunne smutte ned til stranden eller ud i skoven med hunden om morgenen.

Jeg kan godt lide at bruge hænderne til praktisk arbejde af forskellig slags - dog ikke så meget grøntsagsdyrkningen. Tager mig af fårene og kollektivets administration i stedet.

mail:
tlf. 2126 6133

Tilbage

kollektivet Tranehøj

Ehab og Torben i køkknet